Scott Patterson Bio, Wiki, Starost, Višina, Družina, Žena, Neto vrednost, Plača in Filmi

Scott Patterson Življenjepis

Scott Patterson je ameriški igralec in glasbenik. Prepoznan je po nastopu v vlogi Luke Danesa v drami WB Gilmore Girls in posebnem agentu Peter Strahm v Saw IV, Saw V in Saw VI.



Scott Patterson Age

Patterson je od leta 2020 stara 62 let, rojena je bila 11. septembra 958 v Filadelfiji v Pensilvaniji v Združenih državah Amerike. Vsako leto praznuje svoj rojstni dan 11. septembra. Odrasel je v Haddonfieldu v New Jerseyju in trenutno prebiva v Los Angelesu. Patterson je po narodnosti Američan in pripada beli narodnosti.



Scott Patterson Height

Patterson stoji na višini 1,83 m.

Scott Patterson Izobraževanje

Patterson je obiskoval srednjo šolo Haddonfield Memorial. Nato se je pridružil univerzi Rutgers, kjer je diplomiral iz primerjalne književnosti. Igralstvo je študiral v New Yorku pri znanih mentorjih Robertu Lewisu in Sondri Lee. V studiu igralcev so ga seznanili z nauki svetilk, kot so Paul Newman, Arthur Penn in Frank Corsaro, kjer je sodeloval tudi v več predstavah, vključno z Rasputinom in gospodično Julie, v Producentski enoti, ki ji je predsedoval Penn.



Družina Scott Patterson

Patterson se je rodil Hope Gordon (mati), gospodinja, novinarka in igralka v gledališki skupini Haddonfield Plays and Players Theatre, in Francis Ford Patterson IV (oče), vodja oglaševanja. Ima dve sestri; Abigail Wiest in Barbara Patterson. Njegova starša sta se ločila leta 1974. Patterson je ustanovil svojo prvo skupino The Unknowns v tretjem razredu s Tommyjem Poitrasom, prijateljem iz otroštva. Pravkar so posneli dve skladbi - Back in the U.S.S.R. in Steppin ’Stone (I'm Not Your). Neznanci so dodali svoj seznam in nastopali v celotni osnovni šoli in srednji šoli, a so se po maturi razpustili.

Žena Scott Patterson

Scott se je z ljubiteljico srednje šole, Vero Davich, poročil leta 1983. Pozneje sta se ločila leta 1985. Govori se, da je Scott od leta 2001 skrivaj poročen s Kristine Saryan, čeprav ni javno potrjen. S Kristine Saryan imata sina (Nicholus Patterson). Od leta 2021 je star približno 6 let. Scott je to javno objavil.

Scott in Kristine Saryan, ki je tudi igralka, sta se spoznala na snemanju filma Gilmore Girls ko se je Kristine v oddaji na kratko predstavila kot 'Chrissy' in sta se poročila leta 2001, nedolgo po prvem srečanju. Par ima 24-letno starostno vrzel!



Plača Scotta Pattersona

Scott ima letno plačo 2,6 milijona dolarjev. Njegov glavni vir zaslužka je igralska kariera.

Scott Patterson Neto vrednost

Patterson je ameriški igralec, ki ima po ocenah neto vrednost 15 milijonov dolarjev. O njegovih avtomobilih in hišah nimamo podrobnosti.

Scott Patterson Meritve in dejstva

Tu je nekaj zanimivih dejstev in meritev telesa, ki bi jih morali vedeti o Scottu Pattersonu.



Fotografija Scotta Pattersona
Fotografija Scotta Pattersona

Scott Patterson Wiki

  • Polna imena: Scott Patterson
  • Priljubljeno kot : Igralec
  • Spol: Moški
  • Poklic / poklic : Igralec
  • Državljanstvo : Ameriški
  • Rasa / narodnost : Bela
  • Religija : Krščanstvo
  • Spolna usmerjenost: Naravnost

Scott Patterson rojstni dan

  • Starost / Koliko stara? : Od leta 2020 staro 62 let
  • Nebesno znamenje : Se posodobi
  • Datum rojstva : 11. septembra 958
  • Kraj rojstva : Philadelphia, Pennsylvania
  • Rojstni dan : 11. septembra

Mere telesa Scotta Pattersona

  • Meritve telesa : Se posodobi
  • Višina / kako visoka? : 1,83 m (6 čevljev)
  • Utež : 196 lbs (89 kg)
  • Barva oči : Svetlo rjava
  • Barva las : Svetlo rjava
  • Velikost čevlja : 11 (ZDA)

Družina in odnosi Scott Patterson

  • Oče (oče) : Francis Ford Patterson IV
  • Mati : Upam, Gordon
  • Bratje in sestre (bratje in sestre) : Abigail Wiest in Barbara Patterson
  • Zakonski status : Poročena
  • Žena / zakonec : Poročen s Kristine Saryan
  • Zmenki / Punca : Se posodobi
  • Otroci : Sinovi (Nicholus Patterson)

Scott Patterson Neto vrednost in plača

  • Neto vrednost : 15 milijonov dolarjev
  • Plača : V pregledu
  • Vir prihodka : Igralec

Hiša in avtomobili Scotta Pattersona

  • Kraj bivanja : Posodobljeno
  • Avtomobili : Znamka avtomobila bo posodobljena

Scott Patterson Kariera

Med letoma 1980 in 1986 je Scott sedem let kot profesionalni vrč igral v baseballu v manjši ligi, začenši v Triple-A (najnižji pred glavno ligo). Igral je s sedmimi različnimi moštvi manjših lig v dveh glavnih ligaških sistemih in bil imenovan kot štiri ekipe vseh zvezd (dve z Atlanto in dve z New York Yankees). V prvem krogu (skupno 12.) osnutka baseball lige Major League 1980 je Scotta prvotno izbrala Atlanta Braves.

V njihovi prvi profesionalni sezoni leta 1980 je igral z njihovim razredom Anderson Braves. Scott je leta 1981 zmagal na 13 zaporednih tekmah kot začetni bacač med razredom A Durham in Double-A Savannah, da bi dosegel rekord Bravesa za večino zaporednih zmag. Dvakrat je bil imenovan za vrčnika manjše lige Mesečev pogum.



alan lee fox 2 neto vrednost
Nalaganje ... Nalaganje ...

Leta 1982 so Scotta zamenjali od Braves do New York Yankeesa za Boba Watsona, leta 1983 pa je bil uvrščen na seznam Yankees Major League. Scott je bil imenovan za All-Star, tako z Yankeesovimi Double-A Albany-Colonie Yankees Triple-A Columbus Clippers leta 1986. Texas Rangers ga je leta 1985 izbral v osnutku pravila 5, nato pa vrnil k Yankeesom.

Medtem ko je bil v organizaciji Yankees Scott enkrat imenovan za njihovo manjšo ligo, je bil vrč meseca trikrat, za vrč tedna pa trikrat. Z Lobos de Arecibo v letih 1984–85 in Dominikansko profesionalno baseball ligo s Santo Domingom v letih 1985–86 je Patterson nastopil tudi v portoriški zimski ligi. Scott je konec leta 1986 podpisal manjšo ligaško pogodbo z Albuquerque Dukes, povezanim z Los Angeles Dodgers, vendar ni nikoli igral na ravni glavne lige.

Po študiju igranja pri priznanih trenerjih Robertu Lewisu in Sondri Lee v New Yorku je Patterson opazil Paula Newmana, Arthurja Penna in Franka Corsara v studiu The Actors, kjer je nastopal v neštetih produkcijah. ArcLight, gledališka družba, ki jo je leta 1988 ustanovil v New Yorku, producirali so jo John Bishop, Sam Shepherd, Harold Pinter in Shakespearejeva dela.

Pred kratkim je zaključil snemanje prihajajoče grozljivke 'Saw IV'. Patterson se je na velikem platnu pojavil v filmih 'Njen najboljši potez', 'Mala velika liga', 'Tri želje', 'Avtocesta 395' in 'Rhapsody in Bloom'.

Poleg svoje nepozabne vloge Luke v televizijskih oddajah 'Gilmore Girls' se je Patterson pojavil še v 'Seinfeldu', 'Will & Grace', 'It's Like, You know' in 'Fired Up'. Igral je tudi v filmih 'Arli $$' in 'Get Real' ter izrazil osebnost poročnika Farradaya v animirani seriji Warner Bros iz leta 2004 'Justice League Unlimited'. Animacija.

V prostem trenutku Patterson piše glasbo in slika. Patterson zbira tudi redke spise, predmete in umetnost. Njegova prazgodovinska zbirka okamnelih otroških žab je do leta 2010 izposojena v Louvre v Parizu.

Filmografija

Filmi

  • 2018 Batman: Gotham by Gaslight kot James Gordon
  • 2017 Lopov kot agent Wyatt
  • Liberty kot Ian Jensen
  • Sinovi poletja kot trener
  • Opica Bill 2016 kot rumena mrzlica
  • 2015 Otroci drugih ljudi kot Frank Tassler
  • 2014 Fantje Abu Ghraiba kot kapetan Hayes
  • 2013 Meth Head kot Hank
  • 2012 Brothers Frankenstein kot George Martin
  • 2009 Saw VI Agent kot Peter Strahm
  • 2008 Saw V Agent kot Peter Strahm
  • 2007 Njena najboljša poteza kot Gil
  • Agent Saw IV kot Peter Strahm
  • 2000 Highway 395 kot Mark Bradley
  • 1995 Fant, imenovan sovraštvo kot častnik SPTE
  • 1995 Tri želje kot Scottov oče
  • 1994 Little Big League kot Mike McGrevey
  • 1992 Namera ubiti kot Al

Televizija

  • 2016 Gilmore Girls: Leto v življenju kot Luke Danes
  • 2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story kot James DiMaggio
  • 2012 Ljubezen za božično mizo kot Tom Patton
  • 2011 CSI: Miami kot Brendon Dwyer
  • 2010 90210 kot Finnigan 'Finn' Court
  • 2010 Betonski kanjoni kot Ben Sloane
  • 2010–11 Dogodek kot Michael Buchanan
  • 2007–08 Tujci v Ameriki kot Gary Tolchuck
  • 2005 Justice League kot agent King Faraday / Franco Bertinelli (glas)
  • 2000–07 Gilmore Girls kot Luke Danes
  • 1999 To je, veš ... kot Ted
  • 1999 Postani resničen kot Jacob Perryhill
  • 1999 Will & Grace kot Don Gregorio
  • 1998 Rhapsody in Bloom kot Phil
  • 1998 Vengeance Unlimited as Det. Tom Swain
  • 1997 Arliss kot Dan Manville
  • 1997–98 Odpuščen kot Mickey
  • 1996 Jih kot Simon Trent
  • 1996 Silk Stalkings kot Chick Chandler
  • 1995 Seinfeld kot Billy
  • 1994 Alien Nation: Dark Horizon kot Ahpossno
  • 1993 Vrnitev Ironsideja kot Gillette

Scott Patterson Gilmore Girls

Igral je kot Luke Danes: Gilmore Girls je ameriška komično-dramska televizijska serija, ki jo je ustvarila Amy Sherman-Palladino in igra v glavni vlogi Lauren Graham in Alexis Bledel. Oddaja je prvič nastopila na WB 5. oktobra 2000 in postala mrežna vodilna serija. Gilmore Girls, ki so prvotno delovale sedem sezon, se je zadnjo sezono, ki se je končala 15. maja 2007, preselila v CW.

Scott Patterson Saw

Scott je igral v dveh ponovitvah franšize Saw, Saw IV oziroma Saw V, prav tako pa se je v segmentih Saw VI pojavil v zaporedju povratnih informacij.

Scott Patterson Lauren Graham

V Gilmore Girls je Scott igral kot Luke Danes, Lauren Graham pa kot Lorelai Gilmore. Bili so romantične vloge; njegova najpomembnejša vloga, ki jo je igral sedem let v televizijski oddaji Gilmore Girls, saj je Luke Danes, vnovič, spet ljubezen do protagonistke oddaje, Lorelai Gilmore, ki jo je igrala Lauren Graham.

Pogosto zastavljena vprašanja o Scottu Pattersonu

Kdo je Scott Patterson?

atterson je ameriški igralec in glasbenik. Znan je po vlogi Lukea Danesa v drami WB Gilmore Girls in posebnega agenta Petra Strahma v filmih Saw IV, Saw V in Saw VI.

Koliko je star Scott Patterson?

Patterson je od leta 2020 stara 62 let, rojena je bila 11. septembra 958 v Filadelfiji v Pensilvaniji v Združenih državah Amerike. Vsako leto praznuje svoj rojstni dan 11. septembra.

Kako visok je Scott Patterson?

Patterson stoji na višini 1,83 m (6 čevljev).

Je Scott Patterson poročen?

Govori se, da je Scott od leta 2001 na skrivaj poročen s Kristine Saryan, čeprav ni javno potrjen.

Koliko je vreden Scott Patterson?

Patterson je ameriški igralec, ki ima po ocenah neto vrednost 15 milijonov dolarjev.

Koliko zasluži Scott Patterson?

Scott ima letno plačo 2,6 milijona dolarjev. Njegov glavni vir zaslužka je igralska kariera.

Kje živi Scott Patterson?

Patterson trenutno prebiva v Los Angelesu v Kaliforniji.

Je Scott Patterson mrtev ali živ?

Scott je še vedno živ in dobrega zdravja.

Kje je Scott Patterson zdaj?

Je igralec in glasbenik. Znan je po vlogi Lukea Danesa v drami WB Gilmore Girls in posebnega agenta Petra Strahma v filmih Saw IV, Saw V in Saw VI.

Scott PattersonStiki v družabnih medijih

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Tik Tok
  • Spletna stran

Sorodne biografije.

Morda boste radi prebrali tudi Je bilo , Kariera , Družina , Razmerje, Meritve telesa , Neto vrednost , Dosežki, in več o:

Referenca:

Priznavamo naslednja spletna mesta, na katera smo se sklicevali med pisanjem tega članka:

  • Wikipedija
  • IMDB
  • FaceBook
  • Twitter
  • Instagram in
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |